Valikko ☰
Suvi Leskinen

Suvi Leskinen

Intellectual Property Paralegal

Puhelin: +358 9 6859 5698

Sähköposti: suvi.leskinen@laineip.fi

Työkielet: suomi, englanti, ranska

”Laadukas asiakaspalvelu on työmme kulmakivi – tyytyväiset asiakkaat ja heidän arvostava palaute osoittavat aina aherruksen olleen sen arvoista.”

Suvi aloitti Laineella vuonna 2014. Hän jakaa aikansa IPR assistenttina kolmen tiimin välillä: kemiantiimissä, tavaramerkkitiimissä sekä lakipalvelutiimissä. Työssään Suvi avustaa asiamiehiämme laajasti kaikissa patenttien, tavaramerkkien ja mallien käsittelyyn liittyvissä hallinnollisissa ja muodollisissa asioissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu niin ikään asiakasraportointi, koti- ja ulkomaan virastokirjeenvaihto, laskutus sekä tavaramerkkien ja mallioikeuksien uudistamiseen liittyvät asiat. Lakipalvelutiimissä Suvi avustaa myös mm. oikeuksien siirtoihin liittyvissä tehtävissä.

Laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen on hänelle tärkeää hänen hallinnoidessaan asiakkaidemme IPR-salkkuja. Määräaikavalvonnan lisäksi hän pitää asiakkaamme ajan tasalla päivittämällä säännöllisesti IPR-salkkulistauksia sekä laatimalla kustannusarvioita.

Koulutukseltaan Suvi on tradenomi HSO ja suorittaa tällä hetkellä IP-alan maisterintutkintoa Hankenin kauppakorkeakoulussa.