Kuulumisia ChemBio:sta

chembio21-messubanneri

ChemBio-tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti

Tänä vuonna ChemBio – messuja ei järjestetty pandemia tilanteen johdosta, mutta saimme nauttia inspiroivista puheista virtuaalisen tapahtuman kautta. Tapahtuman tärkeiksi teemoiksi koronan lisäksi nousivat vihreä kemia ja kiertotalousratkaisut kestävän yhteiskunnan eteen.

Suomen kemianteollisuus pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2045 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii sekä uusia bioteknologisia ratkaisuja että puhdasta, kilpailukykyistä energiaa. Esimerkkeinä uusista innovatiivisista ratkaisuista kuulimme, kuinka käytetyistä alkaliparistoista valmistetaan lannoitteita ja kuinka ruokaa voi tehdä ilmasta. Lisää erilaisista kemianteollisuuden kehitysratkaisuista voi lukea esimerkiksi Kemianteollisuus ry:n sivuilta.

Laine IP:lle kestävä kehitys on tärkeä arvo ja tuemme innokkaasti keksijöitä näissä hienoissa ratkaisuissa. Uskomme yhteistyön voimaan ja huomioimme myös omassa toiminnassamme ympäristötavoitteet.

Mobidiag Oy:lle BioFinland-palkinto

Tämän vuoden ChemBio-tapahtumassa meitä erityisesti ilahdutti asiakkaamme Mobidiagin menestys, sillä Mobidiag palkittiin ansaitusti BioFinland –palkinnolla!

Suomen Bioteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja perusteli valintaa seuraavasti: “Suomen Bioteollisuus ry:n hallitus valitsi Mobidiag Oy:n BioFinland -palkinnon voittajaksi perustuen sen pitkäjänteiseen työhön suomalaisen teknologiaosaamisen kehittämisessä ja esimerkkinä suomalaisen Life Science -yrityksen mahdollisuuteen menestyä kovassa kansainvälisessä kilpailussa”

Olemme erittäin ylpeitä asiakkaamme menestyksestä ja ilolla jatkamme yhteistyötä Mobidiagin kanssa. Paljon onnea koko Mobidiagin henkilöstölle!

STT Infon tiedote asiasta

 

ChemBio Finland järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 30.-31.3.2022. Laine IP mukana tapahtumassa!

Jaa artikkeli