Laine IP:n lakipalvelut

Laine IP:n lakitiimi auttaa erilaisissa IPR-liitännäisissä sopimus- ja riita-asioissa. Tavoitteemme on toimia ajoissa ja ennakoiden, jolloin käytössämme ovat parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Kaikissa tilanteissa haemme aktiivisesti, asiakkaamme kokonaistilanne huomioiden, parasta mahdollista ratkaisua, niin kaupallisesti kuin juridisestikin arvioiden.

Sopimusjuridiikka, riidanratkaisu, oikeudenkäynnit, neuvonta ja koulutus

Hoidamme immateriaalioikeuksiin liittyviä sopimusasioita. Lisäksi lakipalvelumme kattavat monipuoliset riidan ratkaisuun liittyvät palvelut, kuten sovintoneuvottelut, valvontapalvelun sekä asiakkaiden avustamisen erityisesti markkinaoikeudessa.

Neuvomme asiakkaitamme aktiivisesti keksintöjen ja IPR:n omistamiseen liittyvissä asioissa ja viranomaisilmoituksissa. Tarjoamme myös monipuolista ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta mm. IPR-liitännäisistä sopimuksista, kaupallisista hyödyntämissopimuksista, tavaramerkkien oikeasta käytöstä, kansainvälisistä tavaramerkki- ja mallirekisteröinneistä.

Lakitiimimme

Lakimiehemme ovat IPR -oikeuteen erikoistuneita asiantuntijoita. Reijo Kokko ja Jemina Koskela ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia ja muut lakiasioissa asiakkaitamme palvelevat IPR -lakimiehemme ovat Tom-Erik Hagelberg (Tom betjänar även på svenska), US-lakimies Mark Scott sekä Chris Devine (lakiopintoja Englannin laista).

Tutustu tarkemmin lakipalveluihimme.

Ota rohkeasti ja ennen kaikkea ajoissa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Reijo, Jemina, Tom-Erik, Mark & Chris

 

 

Jaa artikkeli