Laineen hallitus uudistui

Laine IP:n hallituksen puheenjohtaja vaihtui huhtikuussa 2023. Uusi puheenjohtaja jatkaa yhtiön kehittämistä Laineen perinteitä unohtamatta.

Laine IP Oy:n kevään 2023 yhtiökokous on nimittänyt yhtiön hallituksen uudelle toimikaudelle. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu eurooppapatenttiasiamies, US-patenttiasiamies Toimi Teelahti Laineelta. Hallituksessa jatkavat jäseninä edellisvuosien puheenjohtaja Kathy Wasström ja lisäksi Simo Hovi, Tom-Erik Hagelberg ja Mirja Matilainen.

Toimi on tullut monelle asiakkaallemme tutuksi erityisesti US-patenttiprosekuution kautta. Hän on ollut Laineella vuodesta 2016 ja sitä ennen hän oli perustajana ICT-alan startupissa.  Erityisesti asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen kehittäminen ovat Toimin kiinnostuksen kohteita. Toimi kiittää kaikkia Lainelaisia luottamuksesta ja kiittää myös edellistä puheenjohtajaa Kathyä hänen tekemästään esimerkillisestä työstä.

” IPR-ala tulee lähivuosina uudistumaan voimakkaasti. Tästä hyvä esimerkki on yhtenäispatenttijärjestelmän voimaantulo Euroopassa. Meillä on Laineella nuori ja innokas porukka, joten meillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittää toimintaamme vielä paremmaksi ja jatkaa kasvun tiellä toimialamuutosten siivittämänä. Otan myös mielelläni vastaan tarjontamme kehittämiseen liittyviä ideoita alan toimijoilta,”  toteaa Toimi.

 

Eurooppapatenttiasiamies Kathy Wasström jatkaa Laineen hallituksessa nyt jäsenenä. Kathy toteaa:

Hallitustyössä uusien ajatusten ja uusien ideoiden esille tuominen on elintärkeää ja puheenjohtajana olen ohjannut tätä työtä. Tämä tehtävä on ollut aivan mahtava kun kyseessä on mielestäni paras firma ja ihanin henkilöstö ikinä. Halusin kuitenkin siirtää kapulan seuraajalleni ennen kuin itselläni jämähtävät ajatukset paikoilleen. Olen erittäin tyytyväinen valintaamme uudeksi puheenjohtajaksi. Toimilla on tuoreita ja innostavia ajatuksia, jotka sopivat erinomaisesti meidän firmaamme ja joiden etenemistä toteutusvaiheeseen odotan mielenkiinnolla. ” ­

Laine IP kiittää edellistä hallitusta työstään ja toivottaa onnea uudelle hallitukselle.

Jaa artikkeli