Palvelupakettimme sinulle

Täältä löydät valmiiksi paketoidut palvelumme. Ne ovat palvelukokonaisuuksia, joiden sisältö on ennalta määritelty ja joiden hinnoittelu on selkeä.

Eurooppapatenttisalkun yhtenäispatentti-valmistelupaketti

Valmistelupakettimme sisältää eurooppapatenttisalkun läpikäynnin tulevaa Yhdistetyn patenttituomioistuimen (Unified Patent Court, UPC) ja yhtenäispatentin (Unified Patent, UP) voimaantuloa ajatellen. Lopputuloksena saat selkeän listauksen toimenpiteistä, joita kannattaa eurooppapatenttisalkussasi tehdä.

Innovaatiosetelipaketit

Business Finlandin Innovaatioseteliä varten suunnittelemamme palvelupaketit ovat käytettävissäsi myös ilman Innovaatioseteli-rahoitusta. Tällöin paketin hinta veloitetaan sinulta eikä Business Finlandilta. Nämä neljä palvelukokonaisuutta toimivat erityisen hyvin IPR-toiminnan alkuvaiheessa. Startti-, Maisema-, Patentointi- ja Brändäyspakettimme sisältävät koulutusta, IPR-tilannekartoitusta sekä suojauspalveluja.

Toimintavapausselvitys (FTO)

Toimintavapausselvityspalvelumme auttaa tunnistamaan voimassa olevat kolmansien osapuolien patentit ja vireillä olevat hakemukset, jotka saattavat olla esteenä tuotteesi tai teknologiasi kaupallistamiselle. Riittävän ajoissa suoritettu FTO-selvitys mahdollistaa oman kehitystyön suuntaamiseen oikealle alueelle ja säästää kustannuksia.

Keksintöjen kartoitus

Keksintöjen kartoitus –palvelumme sopii tilanteeseen, jossa tuotekehityksen tai muun projektin yhteydessä on tehty uusia parannuksia tuotteeseen tai valmistusmenetelmään. Keksintöjen kartoitus -työpajassa käydään läpi syntyneet uudet ratkaisut, tuotteen piirteet tai menetelmävaiheet, ja asiantuntijamme antaa ehdotuksen IPR-jatkotoimenpiteistä.