Uudistunut innovaatioseteli: Rahoitusta pienille yrityksille

Business Finlandin innovaatioseteli on suunnattu alle 5-vuotiaille pienille yrityksille, jotka kehittävät uusia tuote- tai palveluideoita kansainvälisen kasvun tavoitteena. Jos yrityksesi konseptin eteenpäin vieminen vaatii ulkopuolista osaamista, innovaatiosetelin avulla voit saada tukea enintään 4 500 euroa + alv. Yrityksen tulee kattaa 25% projektin kustannuksista omalla rahoituksella, eli enintään 1 500 euroa + alv. Siten maksimiavustuksen voi saada ostamalla palveluja 6 000 eurolla + alv. Jokainen yritys voi hyödyntää setelin vain kertaalleen.

Avustus maksetaan, kun yritys on hyväksynyt toimitetun työn ja suorittanut palveluntuottajalle sovitun maksun. Innovaatiosetelillä voi kattaa kuluja esimerkiksi IPR:iin liittyvistä tutkimuksista ja selvityksistä, kuten myös uutuus-, patentoitavuus- tai toiminnanvapausselvityksistä. Seteliä voi niin ikään hyödyntää patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksen laatimiseen sekä mallisuojan ja tavaramerkin rekisteröintipalveluihin. Myös teollisoikeuksien ensihakemuksiin liittyvät viranomaismaksut kuuluvat hyväksyttäviin kustannuksiin.

Olemme koonneet nlejä palvelupakettia, joiden arvo on 6 000 euroa + alv. Voit valita näistä itsellesi sopivimman ja maksaa sen käyttämällä innovaatioseteliä saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen Business Finlandilta. Tutustu tarjolla oleviin innovaatiosetelipaketteihimme!

Hakemus innovaatioseteliä varten tulee toimittaa Business Finlandin asiointipalvelun kautta, jossa voit myös seurata hakemuksesi tilannetta. On hyvä huomioida, että Business Finland voi hyväksyä kustannuksia vain hakemuksen lähettämispäivästä eteenpäin. Lisätietoja innovaatiosetelistä löydät Business Finlandin verkkosivuilta.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli